2009

Pikkujoulu 20.11.2009

Pihi oli päättänyt pitkästä aikaa järjestää ihka oikean pikkujoulun!!

Pikkujoulutilaisuus pidettiin siis pe 20.11.2009 klo 18:00 alkaen, paikka oli Juvenes Sauna, osotteessa Kauppakatu 5, 4.krs. Tampereella. nääs.
Pihi tarjos oikean saunan ja oikean jouluruuan juomineen. Oli kinkut ja raavilohet ja looraa monen laista, pöytälooraa auki ja kii. Eli oli räätikkälooraa, imellettyä pernalooraa ja oikein maistuvaa porkkanalooraa. Lisäks silliä, rosollia, pernaa, lihapullia ja rusakon vihaajille vihreetä salaattia. Oli limput ja soossit jos jonkinlaiset. Ja juamana kotikaljasta punaviiniin ja ruakaryyppyihin.

Ruuan päälle saunottiin ja sitten piti laulaa joululauluja, mutta se unohtu. Onneks!
Rami kyllä piti tiatokilpailun ja yritti laulattaaki, muttei onneks saanu ketään mukaan.
Siinä pualelta öin "Kotiläävään kaikki matkattiin..."
Kaikki osallistujat oli oikeen känn ... eikun tyytyväisiä illan tapahtumiin.

TÄTÄ TÄYTYY SAARA LISÄÄ!!!

TALLINNAAN 08.11.2009

Kulttuurimatka Tallinnaan 7.-8.11.2009

PIHI:läiset kävi sitten Tallinnassa.

Ja oikein Estonia-teatterissa kuulemassa oopperan Cosi van tutte.

Hiano homma. NELJÄ tuntia istumista yhrellä väliajalla. Soitto oli komeeta ja naiset veti kun lentopalloilijat, korkeelta ja KOVAA! Tartti oikein ottaa välillä klasit poies silmiltä ettei satu sirpaleet silmiin, jos klasit menee rikki.

Tuavinen hoiti homman komeesti. Aikataulussa pysyttiin ja kaikki pelas. Se Nortik hotelli oli komee. Ihan sitä vanhaa Virua vastapäätä.
Lauantaina käytiin syämässä paljon ja hyvää. Arttu tiesi hyvän paikan. Jonkun rillikioski Raupen, tai jotain. Ruaka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ja tarjoilu pelas.

Sunnuntaina oli ensteks vähän omaa aikaa ja sitten mentiin Viinamäelle. Maistijaisia niin, että kevyt kenttäkänni oli taattu ennen ku oli eres kassalla. Sitten Rocca Al Maren ostosparatiisiin. Suamalaiseen Rismaan. Sen jälkeen takas rantaan. Laiva oli aikataulussa Hesassa ja siittä matka jatku kohti Pirkanmaata. Kotona oltiin ennnen puolta yätä joka iikka.

Sanosin, jotta ERITTÄIN ONNISTUNU MATKA !!!

Suosittelen.

Tuoteilta 22.10.2009

Toi Sutisen Raimo on luvannut tulla kertomaan, kuinka yritys, Keyflow toimii ja mitä se myy.

Yrityksen myyntiluettelohan perustuu lähinnä venttiileihin, joita tarjotaan kaikille teollisuusalueille, Erityisesti energiateollisuusteen.
Paikka on vielä avoin, mutta ilmottautuneet kyllä saa sen tietää.

TERVETULOA !!!

Kaikki mitä olet halunnut tietää Keyflow:sta: KEYFLOW.pdf

Kesäpäivät 01.-02.08.2009 02.08.2009

LAPPEENRANTAAN

Reissu on heitetty! Pas.. eikun HAUSka reissu, mutta tulihan tehtyä!! Linjuri tarttas Vanhalta kirkolta 16.58. Kerranki PIHI:läiset ajoissa. Suuntana Lappeenranta. Tokee vei tyylikkäästi. Pälkäneeltä otettiin kyytiin viimoset jäsenet. Nastolassa nautittiin kahveet. Matkallahan oli jo nautittu kaikkea muuta. Lappeenrannassa oltiin siinä 21:24, noin suunnilleen. Majotuttiin ja Villimiäs esitteli vielä illalla Linnotusta. Hiano homma. Aamulla pieni kiärtely paikkakunnalla ja sitten ms Camilla vei meittiä pitkin Saimaan kanavaa kohti Venäjää. Onneks vaan ekalle sululle Mälkiään. Ja kiiruusti takas. Huikee nousu 13 metriä. Ehtoolla oli sitten ne kekkerit. Onneks arpajaiset oli piretty etukäteen, niin ei menny siihen aikaa. Räppäri-Pojat oli LOISTAVAT !!! Illalla Lappeenranta vielä anto meille ilotulituksen. Täytti jotain 360v. Linnotusten yä jatku koko yän perjantaista sunnuntaihin. Sunnuntaina oli sitten vuarossa perinteinen KYYKKÄ-ottelu. Eihän sitä osaa ku karjalaiset. No ei ihme, että EKSY voitti. Ei sitä HIRVEETÄ kiartopalkintoo olis kannattanu mukaan ottaakkaan. Patriassa viälä räppäri-pojat anto uuren näytöksen. Selvemmille. Hiano homma. Tokee tuli niin kuin oli sovittu. Ny poikettiin Iitissä. Vanhalla kirkolla oltiin neljältä. "Ja kotilättiin kaikki matkattiin...."

EKSY:n mainostaulu: Lappeenrantaan.pdf

Miesten Kolmonen 16.5.2009 16.05.2009

Miesten Kolmonen Nokialla

PIHI:läiset haluavat osallistua myös muiden järjestämiin tilaisuuksiin, ei vain omiinsa. Niinpä PIHI päätti ottaa osaa Nokialla viidennen kerran järjestettävään Miesten Kolmonen-tapahtumaan. Tapahtumahan on liikunnallinen vastaveto Naisten Kympille. Tapahtuman ideana on, että miehet liikkuvat kolmen kilometrin matkan, tavalla tai toisella. Juosten, kävellen, kontaten tai vaikka auton kyydissä.

PIHI_läisiähän aina moititaan siitä, että tapahtumiin osallistuu vain lahjattomia insinöörejä. Niinpä otimme opiksemme ja pyysimme mukaan Joulupukin, tai itse asiassa useammankin. Syyy oli se, että JOULUPUKILLA ON LAHJOJA !!

Hallituksen kokous 28.04.2009

Hallituksen kokous ABC:llä

Hallitus piti kokoustaan "PIHI:mäisesti" ABC:lla, koska siellä se on niin halpaa. Asiaa ei ollu paljo, mutta
NY SAATIIN KAKELLE ANTAA SEN KUNNIAKIRJA !!!

Oli kaveri yllättyny. Vaikka oli se kuullu siitä jo, jos vaikka keneltä ja lukenu jopa "maan kuuluisista" PIHI-UUTISISTA! Ne kun on levinny yli Pirkanmaan.

ONNEA KAUKO LINDELL !! Yksi SMSY-PIHI ry:n perustajajäsenistä.

Kake on kolmas PIHI:n kunniajäsen. Kato aikasemmat PIHI:n "TOIMINTAA"-sivuilta. Sieltä "Menneet tapahtumat".

Kevätretki Jämsän Halliin 25.04.2009

MORO

Seuraavaks mentäis tutustumaan Ilmavoimiin Jämsän Hallin. Lisätietoa on tullut jäsenistölle. Ihan henk kohtaisesti.

MORJENS !!

No ny se retki on tehty ja Hornetti nähty!! Meittiähän oli siä omia yli kolmekymmentä!! Ja sitten noita rauma-porilaisia varmaan saman verta. Mutta me oltiin komeempia! Heti kum me sinne löyrettiin, niin vastassa oli ihka aito kapiaine, kapt. Harri Manneri. Lupsakka miäs. Tais olla pirkanmaalta. Sitte meitä pirettiin ku piispaa pappilassa, Oli meinaan pöperöt oikeen ruakalassa. Ja ei tarvinnu kävellä. Linjurit vei. Käytiin kuulemassa, mitä siä ne oikeen tekee ja nähtiin niitteen semmone koulutuspaikka, missä ne opettaa tiatokoneilla niitä sällejä. Sitten päästiin isoon halliin ja nähtiin HORNETTI. Ihka elävänä. Se kapu otti sitte meistä kuvat. Käytiin viä sotkussa kahveella ja munkilla ja sitte me mentiin museoon. Siä oli vanhaa tavaraa iha Suamen lentokaluston alusta alkaen. Ja oppaat tiätysti alan tuntevia.

Oliha huippu reissu. NÄITÄ TARTTEE SAARA LISÄÄ !!!

Sääntömääräinen vuosikokous 13.03.2009

SMSY-PIHI ry:n vuosikokous 2009

Kaikki rekisteröidyt jäsenet ovat saaneet kutsun SMSY-PIHI ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka pidetään tänä vuonna Kaupin Keilahallilla 13.3.2009 klo 18:30 alkaen. Tilaisuuteen saapuu myös Wika Finland Oy:n edustaja Jussi Sorsanen esittelemään tuotteitaan. Lopuksi tarjoilua.

Vuosikokous tuli pidettyä Kaupin Keilahallilla. Kokous sujui normaalisti. Johtokuntana jatkaa entiset jäsenet. Puheenjohtajana SMSY:n puheenjohtaja Leo Sutinen. Johtokunnan muut jäsenet ovat Tommi Harsia, Kauko Lindell, Heikki Mäkinen, Timo Niskanen, Raimo Sutinen ja Teuvo Takala. Varajäseninä edelleen Marko Marttila ja Markku Mikkola. SMSY-PIHI ry julkisti myös kolmannen kunniajäsenensä. Hän on yksi perustajajäsenistä ja nykyisen hallituksen jäsen. Kauko Lindell.

Illan vierailevina tähtinä olivat Jussi Sorsanen ja Antti Kiiski WIKA Finland Oy:sta. Pojat kertoivat erittäin elävästi mitä kaikkea WIKA maailmalla tekee ja mitä kaverit Suomeen tuovat.

Esityksen jälkeen oli illan kohokohta, HOHTOKEILAUS!! Pimeessä salissa kieriteltiin painavia palloja lattiaa pitkin salin toiselle puolelle, josta yritettiin saara sinne laitetut palikat nurin. Illan lopuksi oli vielä maittava illaliinen. "Viimein sentään kotilättiin kaikin matkattiin ..."

Emerson Process Management Oy 28.01.2009

Morjens!

Vuosi 2009 aloitetaan jo perinteiseksi muodostuneella tuoteillalla. Tällä kertaa mennään Hervantaan, Hermiankatu 3. Siellä pitää majaansa mm Emerson Process Management, Tampereen toimipiste. Isäntänä toimii tällä kertaa Juha-Pekka Pajusaari. Illan aiheina on DeltaV automaatiojärjestelmä, myös FF kenttäväylän ominaisuuksia DeltaV ympäristössä, WirelessHART langattomien lähettimien konseptiamme/tuotetarjontaamme sekä AMS Device Manager kentänhallintaohjelmistoamme.
Tilaisuus aloitetaan klo 18:00

Kaikki jäsenet, olette TERVETULLEITA!

Alla linkki osoitteeseen Hermiankatu 3.
http://www.tampere.fi/ytoteto/kartta/map.php?x=2492579&y=6815492&px=1.0&txt=Hermiankatu+3%2C+Emerson

http://www.emersonprocess.fi/

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 200907.01.2009